Новият Volkswagen Golf 2024 е напълно разкрит

0

Е, хора, замръзнахте ли като мен, когато видяхте новата Volkswagen Golf? Е, аз го видях и реших да ви разкажа за този „пикантен“ момент. Засега се знае, че официалното представяне на обновения Golf С-клас ще бъде на 24-ти януари, но както винаги, някои не могат да държат устата затворена, и вече ни сипват информацията. Дизайнът, брато, вече не е тайна, аз ви казвам!

На снимката можем да видим практически цялата гама Volkswagen Golf 2024 – хечбек, станцияр, GTI, GTE – всичко, което сърцето иска! И какво? Дизайнът не е напълно променен, те са сменили решетката на радиатора, бамперите, фаровете и задните лампи. Всичко толкова леко и финес, че човек си казва: „Имат класа, тия немци!“

А за интериора на Volkswagen Golf 2024 си говорихме преди време, но тук сме за да напомним на забравилите! Нова мултимедийна система с голям 12,9-инчов тъчскрийн, и дори вграден „помощник“ ChatGPT – какво повече можем да искаме? Сменени са и бутоните на климатичната система, всичко е така лъскаво и съвременно, че можеш да забравиш, че си в колата и може би си само мечтал.

А сега, по-сериозно! Хибридът Volkswagen Golf GTE дебютира с нов двигател от 272 коня, 1,5-литров турбо и резерв до 80 километра на електричество. Това не е зле, нали? Но и бензиновите мотори се задвижват напред – 1.0, 1.5, 2.0 литра, и дори двулитровите турбодизели. А, и да не забравим, някои от тях стават по-силни. Всичко е така интересно, че ми се иска да купя един, просто заради този адреналинов усет.

В крайна сметка, както чухте от мен, това ще бъде последният VW Golf с вътрешногоривни двигатели. През 2027 или 2028 година, хетчбекът става електрическо чудо. Да видим какво ще бъде след това! Аз, пък, оставам в очакване, да видя как ще се справи този Golf в новата електрическа епоха!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *