Дизайнерите трансформираха кросоувъра Subaru Forester в пикап

0

Приятелю, ти нямаш идея колко безсмислено, но и гениално изглежда новият Subaru Forester, превърнат в пикап от независимия дизайнер под псевдоним Theottle. Гледай го, изглежда като нещо средно между космически кораб и инструмент за градински работи. Неочаквано, нали?

Японците решили да превърнат Forester в практичен пикап, дори и да нямаха този план в началото. Имам чувството, че са се вдъхновили от времето, когато Subaru имаше в линията си поне няколко пикапа. Спомняте ли си Subaru Baja от средата на 2000-те? Да, дете на времето, но точно този дух е възкресен в новия Forester.

Дебютът на този геометричен чудак се състоя на автосалона в Лос Анджелис. Внимание – голяма решетка отпред, красиво украсена с черен блясък. Отстрани – фарове с някаква изключително нестандартна форма. А на задния край – фарове, които са обединени от тънка хоризонтална лента. Геометричен стил с куп прави линии и остри ъгли – това е новата мода.

Но този новаторски външен вид не е всичко. О, не! Забележително е колко много тъмен, некрасив пластмас са сложили на всякъде. Има такава концепция, че ако единствената ти цел е да привлечеш внимание, сложи колкото се може повече черно матово пластмасово боклук. Вид се, че го приемат сериозно.

Това не е всичко – новият Forester се предлага с различни двигатели: 1.8 литра, 2 литра и 2.5 литра. Освен това, ще има и хибридна опция. И, разбира се, всички модификации ще имат традиционната за Subaru система на задвижване на всички колела. Честито, приятели на приключенията, независимо дали сте на асфалт, гравий или пък в гората да търкаляте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *