Tesla отзовава почти всички автомобили в САЩ

0

Националната служба за безопасност на пътя в САЩ (NHTSA) изтегля близо 2,2 милиона Tesla от пътя, произведени между 2012 и 2024 година.

За какво? Заради нещо толкова странно, че само аз бих могъл да го измисля – размерът на шрифта на дисплея, който показва проблеми със спирачките, антиблокиращата система и парктрониките, е твърде малък. Някакъв гениален дизайнер решил, че ще бъде забавно да направи информацията толкова мъничка, че да изглежда като код от космическа станция.

Ами, ето че това прекомерно умен шрифт сега се развива в огромен проблем. Всеки, който шофира Tesla от този период в САЩ, е включен в списъка. Модел S от 2012 до 2023, Model 3 от 2017 до 2023, Model X от 2016 до 2024 и Model Y от 2019 до 2024. Дори и Cybertruck на Tesla получава първото си „съжаление“ в своята кратка история.

Айде, сега, не ви се налага да посещавате дилъра, защото Tesla обещава да оправи проблема с едно „въздушно“ обновление. Представяте си това, технологичните чудеса на 21-ви век – отдалечен fix за размер на шрифта. Нека го възприемем като модерен привет от бъдещето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *