Открит Audi R8 стар 5 години

0

Собственикът на Audi R8 Spyder от 2010 г. остави купето за 5 години без грижи и подходящо внимание. Автомобилът беше паркиран на улицата с частично отворено прозорец, което, разбира се, се отрази на неговото състояние.

Заоставеното купе привлече вниманието на автомобилните ентусиасти, които се обърнаха към специалистите от студиото Detail Dane и WD Detailing, за да възвърнат живота на този Audi. Известно е, че собственикът на R8 е бил предишният собственик на къщата, пред която беше паркиран. Той планираше да го вземе за една-две седмици, но тези дни се проточиха почти 5 години.

Отбелязва се, че зареждането на автомобила на ремарке отнело почти четири часа. Всичко това, защото специалистите се опитаха да не нанесат допълнителни щети на R8. Понеже мишките изгризаха въздушните тръби на окачването, Audi буквално „седна на земята“. Допълнителни проблеми представляваше и батерията, която беше разредена.

Но поставената цел беше постигната, въпреки големите усилия. След това спортното купе беше транспортирано до бокс, където му направиха дълбок детейлинг. Купето Audi R8 Spyder беше измито и полирано. В салона направиха кърхене и го обработиха с препарат против плесени, който се появи там поради отвореното прозорец.

Успяха да стартират 5,2-литровия двигател V10, който разкри наличието на кастомен изпускател. Характерът на изпускателя е неизвестен, но много шумен. Известно е, че плановете включват поправка на пневматичното окачване, монтаж на зимни гуми и връщане на автомобила на собственика. След извършените ремонти купето отново е готово да излезе на пътя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *